Nyheter | Forhandlere |
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

     

     

  Reservedeler
: Nyheter / Reservedeler    


Reservedeler er kanskje vår største styrke!
Vi har et velassortert program for reservedeler (slitedeler) fra de mest ledende produsenter verden over!
     

Scandinavian Brake System


Scandinavian Brake System er verdens ledende produsent av bremseklosser og bremse bånd for moped, ATV og motorsykkel. Innenfor bremseklosser leverer de standard klosser med organiske belegg (HF/LF), sinter serie (HS/LS) for nyere MC, samt egne serier for racing (roadracing + motocross). Trykk her for å komme til SBS sin nettside.Klikk her for hjelp til å velge riktig type bremseklosser fra SBS: SBS familien
     

NG BRAKE DISCS


Vi er nå importør av NG bremseskiver. NG har vært i stålindustrien siden 1963, og har laget høykvalitets bremseskiver siden 1991. Svært høy presisjon i produksjonsprosessene og råvarer av beste kvalitet gir deg en bremseskive som fungerer optimalt og holder lenge. Skal du overhale bremsen på din motorsykkel velger du skiver fra NG og klosser fra SBS!

     

D.I.D.


D.I.D. har vært i markedet med produksjon av forskjellige typer kjeder siden 1933. Gjennom alle disse årene har D.I.D. opparbeidet seg enorme kunnskaper om utvikling av "Power transmission" kjeder. Dette har resultert til at D.I.D. i dag er verdens ledende produsent av kjeder. På motorsykler over 250ccm der O-ring kjeder er originalmontert har D.I.D. en markedsandel på 92% av alle merker, ikke bare japanske, men også nye BMW og Ducati. Bør vi si mer...snakk med Pål Anders Ullevålseter!

     

JT Sprockets


Leverer høykvalitetsdrev for de fleste moped/ motorsykler. Sammen med D.I.D kjeder får du den optimale "drevpakke". For racing og motorcross har vi også aluminium drev!     

BS Battery


Batterier med høy kvalitet samt prisgunstige! Vårt sortiment av BS batterier er AGM VRLA SLA Sealed Factory activated.


     

Yuasa


Batterier med japansk teknologi ! Verdens mest ledende produsent av batterier. Original montert på nye moped/MC. Vårt slagord er: Erstatt YUASA ... med YUASA! En gang YUASA, alltid YUASA!

     

Tecmate


Tecmate er blandt verdens ledende produsenter av batterilader. De er i særklasse når det gjelder ladere til mindre batterier, som feks. moped, MC, ATV mm. De lager også batteritestere, synkroniseringsverktøy mm.

     

NGK


NGK Tennplugger, ingen over igjen ved siden!     

Tour Max


Dette er reservedeler laget av samme produsent som de japanske fabrikkene:

Bremsedeler: Bremeseskiver, Rep.sett for Bremsecalipere og Masterpumper
Forgasserdeler: Rep.sett forgassere, Innsugummi sett, Vakumstempler, Rep.sett bensinkran, Dyser
Motordeler: Pakningsett (ATHENA), Toppdekselpakning, Clutchdeksel pakninger, Kamkjeder (D.I.D), Gummiplugger for toppdeksel, Clutch lameller (FCC)
Rammedeler: Styrelagersett, Svingarm lagersett, Simmeringsett forgaffel m/u skraperinger og noen wirer til utvalgte modeller.
Elektrisk: Strømregulatorer, Coil, Børster, Horn (NIKKO)


     

HIFLO


HIFLO er veldig stolt av å være den første produsent av oljefiltere som får TüV status. Tester gjort mot "originale" filtre, viser at HIFLO er et hode foran! HIFLO leverer også originalfiltre til Toyota, Mazda, BMW, Ford og Peugeot. For å ivareta en konstant høy kvalitet, leveres råvarene fra hele verden: Stål fra Toyota Tsusho og NKK Japan. Lim fra Henkel i Tyskland og filterpapir importeres fra Ahstrom filtration i Finland!

     

EMGO


EMGO andre reservedeler:
Speil, Blinklys, Blinklysglass, etc.

     

Philips Lyspærer


MotoVision gir opptil 40% mer hvitt lys og 10-20 meter lengre lysstråle. ExtraDuty har en forsterket glødetråd og tåler kraftige vibrasjoner som gir lengre levetid på lyspæren.


Trykk her for å komme til Philips sin nettside.

      SØK